Anti Stress Therapie

Last van stress, burn out!
Breng uw lichaam in balans
wordt het u allemaal teveel in
deze moeilijke tijden
psychologische ontspanning!

Verwen u zelf met ontspanningstherapie
Heeft u stress klachten of heeft u geen duidelijke klachten maar wil deze voor zijn.
U wilt gewoon lekker in uw vel zitten en het gevoel hebben dat u de hele wereld aankunt.
Voel u weer volstromen met hernieuwde energie!
Door middel van simpele oefeningen; ontspanningsoefeningen, ademhaling de sleutel tot ontspanning, meditatie, stimuleer een vredig en rustig gevoel,d.m.v drums en ratel herstel de energiepatronen in je lichaam.
Wanneer u langdurig te gestrest bent, raakt de balans in uw lichaam verstoord. De verhouding tussen ontspanning en inspanning is scheef: ontspannende activiteiten worden minder belangrijk. Het gevolg is dat de mate van spanning steeds groter wordt, waardoor het steeds lastiger wordt om goed te functioneren, bijvoorbeeld op het werk of thuis.
Wanneer u hier niets aan doet kan u allerlei lichamelijke en psychische klachten ontwikkelen. Deze behandeling helpt u om de balans weer terug te vinden, de regie weer over te nemen en erger te voorkomen.
In het dagelijkse leven zijn we veelal met ons hoofd bezig (denken, plannen, piekeren). Door drukke werkzaamheden, stress, verkeerde houding en eigenlijk de hele dagelijkse gebeurtenissen en interactie met andere mensen worden energie├źn verschoven en gedeeld.
De spieren krijgen meer spanning waardoor de bloedvaten dicht gedrukt worden en de doorbloeding in de spieren minder wordt. Tevens worden de energiestromen geblokkeerd.
Hierdoor ontstaat een ophoping van afvalstoffen, die weer resulteert in pijn, zoals hoofdpijn, nekpijn, etc.
Door mijn inzicht in deze stress situaties ben ik tot de conclusie gekomen dat je over je problemen kunt praten en praten (wat je waarschijnlijk toch al doet met je vrienden) maar hierdoor blijf je in dezelfde situatie zitten, namelijk in je hoofd (piekeren, malen, teveel beredeneren). Mijn ervaring leert mij dat het beter werkt als je probeert je hoofd leeg te maken d.m.v ontspanningsoefeningen.
Bepaalde muziek en drums en ratels helpen je te ontspannen en het allemaal van je af te zetten, te laten gaan.
Een lichaam bestaat uit energie├źn, alles om je heen bestaat uit energie. Soms is deze energie in je lichaam uit balans en moet dit weer geordend en de afvalstoffen afgevoerd worden. Muziek, drums, ratels en meditatie stimuleren een vredig en ontspannen gevoel en kunnen de energiepatronen in je lichaam weer herstellen.
Meldt u nu aan voor een anti stress cursus te volgen in Rotterdam, Numansdorp of bij groepen op een locatie die u beter uitkomt. U kunt via email opgeven en uw voorkeur aangeven(maandag-, dinsdag-, donderdagavond of zaterdag en zondag gedurende de dag). Er wordt dan contact met u opgenomen.